torstai 13. marraskuuta 2008

MARIONETTI-OBAMAN LELUT (Euroopan kohtalo Venäjä-Kiina pelissä)

Käännös videolle: Miehet Obaman takana
Historioitsija Webster Tarpleyn haastattelu, osa 1:
(Henkilön ajatuksenjuoksu on kääntäjän näkökulmasta hivenen poukkoilevaa – pahoittelen töksähtelevyyttä)

Varokaa Obamaa, hän ei ole sitä mitä luulette hänen olevan. He yrittävät tehdä hänestä muslimin näköisen. USA:ssa he yrittävät … hän on saattanut olla muslimi jossain vaiheessa – sen he haluavat Yhdysvalloissa kätkeä, mutta maailmalla he sanovat; ”ooh hän on muslimi, hänestä meidän pitää pitää”.

Olen itse asiassa kirjailija; historioitsija. Olen kirjoittanut terrorismista Keski-Euroopassa. Olen kirjoittanut George Bush vanhemmasta: ”George Bush: The Unauthorized Biography” (George Bush; Epävirallinen elämänkerta) – melko tunnettu kirja internetissä - luulen. Olen kirjoittanut maailman ekonomisesta kriisistä ”Surviving the cataclysm(Turmiosta selviytyminen), tehnyt esseitä historiasta; "Against Oilgarchy" (Hallitsevaa klikkiä vastaan) sekä ”9/11 synthetic terror Made in Usa(Synteettinen kauhu, made in USA) ja minulla on juuri ulos tullut kirja ”Obama: The Postmodern Coup – Making of Manchurian(Obama: Postmoderni vallankaapaus – Mantsurian voitto) - mutta olen niin huolestunut Obama-ilmiöstä etten ole tänä vuonna kirjoittanut ainoastaan yhtä kirjaa, vaan kaksi. On tulossa ulos toinen kirja ”The Unauthorized Biography of Obama(Obaman epävirallinen elämänkerta).

Tehtäväni - koskien Yhdysvaltojen politiikkaa - on kiinnittää ihmisten huomio kulloinkin kaikkein vaarallisimpiin peiteoperaatioihin: Vuosina 2001 – 2007 tällainen oli koko 9/11 myytti ja pyrkimys aloittaa sotia. Afganistanin sota ja Irakin sota - ja jonkin aikaa pyrkimys oli myös aloittaa Iranin sota. Aina noin vuoden 2007 heinä-elokuuhun asti tuo oli hyvin suuri vaara, joten keskityin siihen. Tuo vaara on nyt siirtymässä - radikaalisti vaihtanut kohdettaan. Nyt suurin vaara piilee peiteoperaatiossa koskien Obaman vilpittömyyskuvan luomista: On kysymys jonkin näköisestä poliittisesta, Yhdysvalloissa käynnissä olevasta qodata:sta. Hyvin vaarallista maailmalle, koska Obaman ajama politiikka on entistä aggressiivisempaa, sotilaallisempaa ja yleisesti ottaen katastrofaalisempaa kuin mikään muu NWO-konseptissa (New World Order).

McCainista ei ole mitään hyvää sanottavaa, Obamasta vain on paljon pahempaa sanottavaa. Obama on tekeillä oleva maailmantragedia. Jos Obama pääsee presidentiksi tilanne on katastrofaalinen. Hän on kolmisivuisen komission, erityisesti Zbigniew Brzezinskin sätkynukke. Kysymyksessä on pankkiirien klikki. He johtivat Carterin esikuntaa. Monetkaan eivät nykyään muista kuinka tuhoisa Carterin esikunta oli, mutta ne olivat hyvin, hyvin pahoja aikoja sekä taloudellisesti, että strategisesti. Nyt tämä samainen ryhmä on luonut uuden sätkynuken. Tällä kertaa paremmin valmistellun ja ohjelmoidun. Joten - tämä on se hetki, kun tämä pankkiirien klikki haluaa esitellä uuden kasvon, ei oikeistolaista, ei NWO-kannattajaa, vaan vasemmistolaisdemokraatin, joka lupaa toivoa ja muutosta, mutta todellisuudessa edustaa toimintaperiaatteita, jotka ovat laadullisesti paljon pahempia kuin ennen; laadullisesti tuhoisampia. Ja! – Hän voi hankkia Euroopan liittolaisuuden, hän voi tehdä Euroopasta sätkynuken, käyttötavaraa, sillä tämä seuraava Yhdysvaltain hallinto – jos kyse on Obamasta – tulee tarkoittamaan, ei niinkään sotia Lähi-idässä, vaan sotia paljon laajemmassa mittakaavassa. Brzezinskin ajatus on ettei maailman voiman keskus ole Iran, vaan Moskova ja Peking! Ja siitä syystä Brzezinski haluaa seuraavan kauden aikana murskata ennen kaikkea Venäjän ja Kiinan, jotta Yhdysvaltain-Brittanian maailmanherruus säilyisi seuraavat sata vuotta. Tämä on itse projekti – paljon kunnianhimoisempi kuin mikään NWO suunnitelma. Uskaliaampi ja vaarallisempi, joten ihmisten Euroopassa on parasta herätä. Tyhmä, romanttinen illuusio - joka eurooppalaisilla on Obamasta - tulee olemaan heidän itsemurhansa, jolleivät he ymmärrä tätä.

On oikeistolaisia jotka eivät tiedä miten hyökätä Obaman kimppuun – minä hyökkäisin Obaman kimppuun siten kuin juuri sanoin: Hän on maailman finanssikeskuksen, kaikkein pahimpien piirien, David Rockefellerin, George Sorosin ja heidän ryhmänsä sätkynukke, ja heidän projektinsa on äärimmäisen tiukka talouspolitiikka, brutaali elintason laskeminen sekä Yhdysvaltojen köyhdyttäminen ja surkeaksi tekeminen. Ulkomaanpolitiikkaa koskien suunnitelma on maailmanlaajuisesti lopettaa Venäjä ja Kiina, joten tätä varten he tarvitsevat vasemmistonaamion. Oikeistolaiset eivät tiedä miten tätä kaikkea vastaan hyökätään, joten he joko väittävät, että Obama on kommunisti – mikä ei mielestäni pidä paikkansa, koska hän on finanssikeskuksen palvelija – miten hän voisi olla kommunisti? – Tai, että hän on muslimi, koska hänen toinen nimensä on "Hussein". Hän asui jonkin aikaa Indonesiassa - ja hän tosiaankin on saattanut pitää itseään muslimina jonakin ajankohtana elämässään - minä kuitenkin haluaisin huomioida hänen kaksi isäänsä: Ensin hänellä oli isä Keniasta, Barak Hussein Obama vanhempi, hänen biologinen isänsä, joka hylkäsi hänet, ja sitten isä Indonesiassa, mies nimeltä Lolo Soetoro. Molemmat miehet olivat – mielestäni - sitoutuneempia "Johnnie Walker, mustaetikettiseen viskiin" kuin islamiin – joten en usko, että muslimiyhteydessä on mitään järkeä, mutta lisäisin yhden asian: Se joka haluaa Yhdysvaltain presidentiksi, pyytää itse asiassa saada laittaa sormensa lämpöydinasenappulalle. (On olemassa nappi, joka laukaisee ion cannon ballistic aseen ohjuksen).
Tästä lähtökohdasta me – yleisö – haluamme tietää kaiken Obamasta – kaiken. Jos hän oli jossain vaiheessa muslimi – hyvä – otetaan selvää – sitten kaikki tietävät – minua se ei haittaa … kaikki eivät ehkä ole samaa mieltä. Pääasia kuitenkin on, että meidän tulee tietää hänestä kaikki; ilmoittautuiko hän asevelvolliseksi, onko hän hiv-positiivinen, onko hänellä rikosrekisteri, onko hän biseksuaali, polttaako hän crackiä tai kokaiinia, nämä ovat kaikki hänestä tehtyjä väitteitä.

Tämä tyyppi on imperialismin kaikkein pahimpien piirien sätkynukke. Hän on kiinnostunut samasta imperialistisesta projektista - vain paljon tehokkaammalla ja älykkäämmällä, joskin lopulta mielipuolisemmalla - tavalla toteutettuna. Otetaan Iranin tapaus: NWO- kannattaja (joku kuten McCain) tarkastelee Irania ja sanoo: ”me haluamme pommittaa Irania”. Brzezinski vastaa; ”olette hulluja, ette voi tehdä niin, olette liian heikkoja, olette liian syvällä vararikossa, liian eristäytyneitä ja fiksoituneita". Tiedättekö mitä teidän pitää tehdä Brzezinski jatkaa; ”En halua Irania sotaan Yhdysvaltoja vastaan, haluan Iranin sotaan Venäjää vastaan – tehdään Iranista työkalu, sätkynukke ja pelataan Iranilla Venäjää vastaan”. Tiedän miten asia toimii, Brzezinski sanoo; ”Minä pelasin Afganistania Neuvostoliittoja vastaan ja tuhosin Neuvostoliitot”.
Tarkastellaan Syyriaa: NWO-kannatus tarkastelee Syyria ja sanoo; ”hyökätään Syyriaan”. Johon Brzezinski: ”Olette hulluja - älkää tehkö niin, tehkää Syyrian kanssa sopimus”.
Syyriassa on erittäin tärkeä laivastotukikohta paikassa nimeltä Tartus, välimerellä. (Brzezinski on vasta äskettäin palanut Iranista, missä hän osallistui Irankorporaatioon pari kuukautta sitten). Tavoite olisi saada venäläiset ulos Tartuksesta ja kääntää Syyria Venäjää vastaan – niinpä sen sijaan, että muslimit olisivat maalitaulu, heistä tuleekin tykinruokaa projektissa Venäjää ja Kiinaa vastaan. Otetaan Kiinan Turkistania, missä elää muslimivähemmistö; Vigorit. Mikä on Brzezinskin suunnitelma heidän varalleen? - Saada heidät taistelemaan ja kuolemaan jonkinlaisessa välikohtauksessa Tiibetin kanssa.
Idea on unohtaa tähän asti voimassa ollut kohdelista – kohdelista kasvaa suuremmaksi. Anna kun lisään kohdelistaan muutaman: Otetaan Sudan - arabimaa - arabiliiga. Miksi Sudan on kohteena, miksi he tekevät näin? Ovatko he tosiaan huolestuneita humanitaarisesta hädästä? Ei, he ovat huolestuneita, koska 7% Kiinan öljystä tulee Sudanista. He etsivät kiihkeästi veruketta tunkeutuakseen Sudaniin, kukistaakseen kenraali Bashirin ja katkaistakseen Sudaniin menevän öljyn.

Otetaan tosi iso-juttu: Tähän asti kaikkien huomio on kiinnittynyt Iraniin; iskeekö Yhdysvallat Iraniin, iskeekö Israel Iraniin? – Minä sanon ei, he eivät tee niin, Yhdysvallat ja Britannia eivät iske … en voi tietenkään pois sulkea joitain Israelilaisista hulluista, mutta en usko edes sitä.

Osa 2.
… Enkä tiedä onko todennäköistä, mutta on olemassa hyökkäyksen kohde, ja se on Pakistan. Pakistan on muslimivaltio, jossa elää 160 miljoonaa ihmistä - ja heillä on ydinaseita ja kyky käyttää niitä.
Palataan viime kesään, Chicagoon ja demokraattiehdokkaiden väittelyyn: Obama nousi ääneen ja sanoi; ”minä haluan yksipuolisen pommi-iskun Luoteis-Pakistaniin”. Rouva Clinton sanoi, ”ei, ei niin voi tehdä”. McCain sanoi ei, jopa Bush sanoi ei. Ja nyt Yhdysvallat tekee mitä Obama vaati. Yhdysvallat pommittaa Luoteis-Pakistania - ja tosiaan; Yhdysvaltojen ja Naton joukot sekä Afgaanijoukot valmistautuvat tunkeutumaan Pakistaniin Afganistanin rajan yli.

Miksi he tekevät näin? Tämä on ainoa paikka maailmassa missä vielä puhutaan Bin Ladenista, al-Qaedasta ja terrorisminvastaisesta sodasta, kaikesta tästä järjettömästä metodiikasta. Miksi niin tehdään? Koska he haluavat tuhota Pakistanin istuvan hallituksen. Varmaankin näitte Pakistanin pääministerin, Gilanin toissailtaisen lausunnon, missä hän sanoi; ”Kansallinen kunniamme ja suvereenisuutemme ei salli ulkomaalaisten joukkojen tunkeutumista maahamme”. Ja hän on aivan oikeassa, mutta Yhdysvallat ja NATO aikovat tehdä juuri niin uuden menettelytapansa turvin. Tavoite on tuhota Pakistan. Kuten näette; Irak on nyt jakautunut kolmeen osaan ja Pakistan tulee jakautumaan neljään tai viiteen osaan. Osat tulevat olemaan Sindh, Bushtunistan?, Baluchistan, Waziristan jne. jne. eikä se koskaan lopu – tämä on tavoite.

Miksi he tekevät tämän? Ei niinkään koska Pakistan on islamilainen maa, vaikkakin se kuuluu asiaan, vaan pääasiallisesti, koska se on potentiaalinen liittolainen Kiinalle. Se on perinteisesti ystävällismielinen Kiinaa kohtaan ja mahdollisen maailmankriisin uhatessa Pakistan hakeutuu Kiinan läheisyyteen. Joten katsokaapa nykyistä iskulistaa: Iran ei ole enää listalla, Iran on nyt kandidaatti pelinappulaksi Venäjää vastaan. Iskulistalla on nyt Sudan ja Pakistan – tämä on muutos entiseen. Ja Obama oli se, joka vaati iskua Pakistaniin, kaikkien muiden sanoessa ei. Joten McCain - ironista kyllä - oli muslimien parempi kaveri kuin Obama, koska McCain sanoi; ”keskustelin kenraali Musharrafin kanssa näistä asioista, en tee sitä yksipuolisesti” Ja Obam sanoi; ”ei, ei, sen täytyy olla yksipuolista”. On kysymyksessä
Brzezinski politiikka. Sitä se on. Obamalla ei ole mitään hajua asioista. Obama ei edes tiedä mikä on Pakistan. Joten hän vain toisti Brzezinskiltä saamansa lauseen. Brzezinskin vastaväite NWO-kannattajille on sanoa; ”olette hölmöjä, olette vätyksiä, olette niin pakkomielteisiä Israelin, Persianlahden, Irakin ja Iranin suhteen, että olette kadottaneet kokonaiskuvan. Todellisia maailmanmahteja ovat tietysti Venäjä ja Kiina. Nuo ovat maita, jotka vakavasti ottaen pystyvät Yhdysvaltojen ja Britannian vastustamiseen ja teidän tulee keskittyä heihin”.
Ja Intia totta kai tulisi olemaan suuri etu tuossa konseptissa, Japani on toinen. Japanilla ja Kiinalla on juuri ollut huippukokous – ja suuri kysymys totta kai kuului ryhtyisikö Japani näyttämöalueeksi Brzezinskin suunnittelemille Kiinan epävakauttamisajatuksille. Onneksi Japani hallitus on sanonut ei. Japanin puolustusministeri on sanonut, että Japanin kannalta kaaos Kiinassa olisi pahin mahdollinen seuraus. Joten näyttää siltä, että Japani sanoo ei, näyttää siltä, että Taiwan sanoo ei. Taiwanissa äänestettiin asiallisempaa puoluetta; (ei-itsenäisyyspuoluetta) puoluetta, joka haluaa hyvät suhteen Kiinan mannermaahan, vanhaan KMT:hen (Kuomingtan:iin), joka on jälleen vallassa. Eli jokainen maailman maa on nyt prosessissa, jossa he valitsevat puolensa.

Nyt, mitä Obamaan tulee - meillä on sama vanha imperialismi, jolle vain annamme ”kasvojenkohotuksen”, suoritamme kauneusleikkauksen ja yksi tavoitteista on se, että korjatut kasvot kelpaisivat Afrikalle – sallikaa, että selitän Afrikkaa hetken aikaa; Afrikan tapauksessa tavoite on potkaista kiinalaiset ulos ja anastaa Kiinalta öljy, (olemme nähneet tämän Sudanin kohdalla) raaka-aineet, mineraalit ja muut asiat mitä he saavat Afrikasta. Loppujen lopuksi Brzezinski haluaisi eristää ja piirittää Kiinan ja siten saavuttaa pisteen, missä Kiinalla ei ole paikkaa minne kääntyä öljyä saadakseen, lukuun ottamatta Venäjän öljykenttiä Itä-Siperiassa. Toisin sanoen tämän politiikan lopullinen tuote on pelata Kiina Venäjää vastaan – ja päästä eroon molemmista, tuhota molemmat – ja sitten Yhdysvallat ja Britannia voivat asettua hallitsemaan maailmaa seuraavat sata vuotta.

On myös olemassa näkökulma Euroopan varalle. Lähtökohta tietysti on, että Bushin tai McCainin Yhdysvallat on vastenmielinen, politiikka häpeällistä eikä kukaan halua hyväksyä sitä. Obaman "demokratia" on sitä, että jotenkin näillä ”uusilla kasvoilla” voidaan saada laumoittain nuoria näennäispäteviä pölvästejä ja yksilöitä, jotka eivät oikein tiedä mitä tekevät, tukemaan tätä asiaa. Toisin sanoen Obama haluaa Euroopan työkalukseen Venäjää vastaan. Ja minä varoitan teitä - tajutkaa, että tätä teille tarjotaan (Euroopan ryhtymistä työkaluksi Venäjää vastaan) – älkääkä ryhtykö siihen. Ja jos Obama tulee Lontoosta Pariisiin ja Berliiniin, niin ihmisten olisi tärkeää mennä sinne ja sanoa; (… tai ei mennä sinne) ”me emme halua olla missään tekemisissä tämä kanssa”.

Tämä on Brzezinskin ajamaa politiikkaa. NATO:n laajentuminen paljon ohi niiden rajojen josta sovittiin vuosina 1990-1991. Te ehkä muistatte, että oli sopimus, jossa sanottiin ettei Yhdysvallat menisi edes Itä-Saksaan – ja nyt olemme aina Liettuassa, Georgiassa ja Ukrainassa asti. Se mihin olemme matkalla on Puolalainen ohjuskriisi. Kuuban ohjuskriisi tapahtui vuonna 1962 - se oli jo tarpeeksi paha. Puolan ohjuskriisi tulee olemaan pahempi, koska sekä Puolassa, että Tshekeissä on elementtejä - jopa Liettuassa on elementtejä. Siellä – Liettuassa - on tuon systeemin eteenpäin kurottelevia lonkeroita aivan Venäjän kynnyksellä. Mikä kaiken tämän tavoite on? – Se on varmistaa edellytykset ensimmäiseen iskuun – yllätyshyökkäykseen, jolla tuhotaan Venäjän maanalainen ydinasearsenaali, jonka jälkeen Venäjän vastaisku torjutaan Puolaan sijoitetuilla ohjuksilla. .... Joten tämä on askel kohti kolmatta maailmansotaa - ja takana on Brezezinski.
Toinen edelliseen liittyvä aspekti on Kosovon itsenäisyys (missä - minun mielestäni - on mitä suurimmassa määrin kysymys rikollisjärjestöstä). Tämä myös on Brzezinskin projekti: Kosovon konstruointi esteeksi Venäjän eteen. ... Tänään oli tapetilla Karadzickin nappaaminen – Karadzic on ihan oikeasti tosi paha kaveri, mutta miksi nyt – mikä on tavoite? Tarkoitus on entisestään tulehduttaa suhteita Venäjän kanssa - horisontissa saattaa olla mahdollisuus sotaan Venäjän ja Georgian välillä.
Tämä on siis täysin strateginen kehitys. Ei ole kysymys vain Irakista ja Persianlahdesta, vaan maailmanlaajuisesta strategiasta, jonka aivot ovat Brzezinski. Tämä on jo implementoitu Yhdysvalloissa – paras, että mainitsen myös tämän. Luulette Bushin ja Cheneyn olevan Yhdysvaltojen johtajia – eivät he ole - eivät mitään - edes rampoja ankkoja - ainoastaan Valkoisen Talon talonmiehiä - huoltomiehiä – he ovat siellä vain näytillä, shown vuoksi, hahmoja joiden avulla saadaan ihmiset ajattelemaan, että asiat sujuvat tavalliseen tapaan. Valta on nyt siirtynyt tahon käsiin, jota kutsutaan johtajienkomiteaksi – tällä tarkoitetaan hallituksen johtavia ministereitä; ylimmän johto-osaston sihteereitä. Voidaan myös sanoa; internoitu (eristetty) hallinnollinen komitea: Rice edustamassa valtiota, Gates Pentagonia, Paulson valtionvarainministeriötä - asevoimien komentaja amiraali Mollen on myös hyvin tärkeä kaveri tässä porukassa – mutta nämä ihmiset ovat byrokraatteja, heillä ei oikeastaan ole suuntausta, heidän suuntauksensa tulee Brzezinskiltä, mikä käytännössä tarkoittaa: Ei hyökkäystä Iraniin, sopimus Pohjois-Korean kanssa, (Gheney oli kauhuissaan Pohjois-Korean sopimuksesta, Cheney oli saada 99. sydänkohtauksensa Ricen tekemästä Pohjois-Korean sopimuksesta) hyökkäys Pakistaniin, hyökkäysvalmisteluja Sudaniin, hyökkäysvalmisteluja Zimbabween, hyökkäysvalmisteluja Burmaan – ja monissa tapauksessa kaikki tämä tullaan toteuttamaan humanitaarisen avun - ei Bin Ladenin ja al-Qaedan - nimissä, Pakistan on poikkeus. Monissa näistä paikoista, kuten Sudanissa ja Zimbabwessa syy tulee olemaan ”ihmisoikeudet”. ... Idea palaa Carteriin eikö totta? Palaa takaisiin aikaan jolloin Brzezinski johti kansallista turvallisuusneuvostoa – siispä se mistä tässä kaikessa on kysymys, on siirto; sen sijaan, että imperialismi kaikuisi oikeistolaisten slowguneissa se onkin nyt vasemmiston slowguneissa, mutta sisältö on sama, tai - minä väittäisin – pahempi, sillä NWO kannattajilla oli yksi etu; he valitsivat kohteekseen suhteellisesti puolustuskyvyttömiä valtioita – kaikki tiesivät ettei Irak pysty hyökkäämään suoraan Yhdysvaltoihin, ei ole helppoa edes ajatella Iranin voivan hyökätä suoraan Yhdysvaltoihin, mutta kun päästään Venäjälle ja Kiinaan, niin asiat näyttävät hyvin toisenlaisilta, eikö totta? Sillä nyt on olemassa ion cannon ballistic aseita ja he pystyvät puolustautumaan - ja he tulevat puolustautumaan. Niinpä NWO-kannattajien peli on ohi, ja tulet näkemään, että heillä oli edes jonkinnäköiset rajat hulluudelle, kun taas Brzezinskin hulluus on rajatonta.


Ei kommentteja: