keskiviikko 22. lokakuuta 2008

KENEN ON SORMI?

Edellisen postaukseni Yuri Bezmenov ja tämänkertaisen videoni Marcy Kaptur ovat ihmisinä sivuroolissa sen pääasian ympärillä, jota yritän hahmottaa näkyväksi kokonaisuudeksi jatkumona juutalaisen Harold Rosenthalin haastatteluun.

Ei ole olemassa erillisiä ja vastakkaisia ideologioita kuten olemme tähän asti kommunismin – sosiaalidemokratian - ja kapitalismin käsittäneet, on vain kolme vaihetta yhteen ja samaan räjähdykseen, aivan yhtä suunnitellusti ja varmasti kuin jos korvaisin sanat uraanilla – reaktorilla – ja pommilla. Kaikki kolme ovat välttämättömiä ja harkittuja askeleita kohti maailmanvalloitusta, kohti ”napinpainallusta” – MUTTA KENEN ON SORMI?

Marcy Kapturin mukaan Wallstreetin pelimestareiden
Harold Rosenthalin mukaan juutalaisten ja
Yuri Bezmenovin mukaan kommunistien

Minun mielestäni kaikki kolme henkilöä esittelevät täysin toisiaan vastaavat toimintatavat ja tavoitteet, yhdet aivot – yhden ja saman sormen. …Tarkoittaako tämä siis sitä, että kommunistit ovat juutalaisia ja juutalaiset Wallstreetin pelimestareita, vaiko sitä, että juutalaiset ovat kommunisteja ja kommunistit Wallstreetin pelimestareita? – Kukin valitkoon vapaasti oman järjestyksensä, tärkeää on vain se, että sekä kommunisti, kapitalisti, että sosiaalidemokraatti tajuaa killuvansa kuumenevassa kannibaalin kattilassa.

Lainaus Vesa-Ilkka Laurion blogista: "Kirjansa sivuilla 32/33 Coudenhove-Kalergi paljastaa, että bolsevismin ja kapitalismin takana on sama juutalaisuus. Bolsevismia hän kutsuu kommunistiseksi henkiseksi aristokratiaksi ja kapitalismia plutokraattiseksi demokratiaksi (plutokratia = rahavalta, rahamiesten valta). Toinen on sosialistinen ja toinen individualistinen juutalaisen aivoaateliston haara. Molempien takana on juutalaisuus."

-----------------------------------------------------------------------------

Video: "Let's Play "WALLSTREET BAILOUT" The Rules Are... Rep Kaptur"


Käännös:

"Rep. Marcy Kaptur

Herra puhemies, tässä on viimeisin todellisuuspeli. Pelataanpa Wallstreetin lunnaidenmaksua:

Sääntö 1. Kiirehdi päätöstä. Ajoita peli viikolle ennen kongressikauden alkua ja vain kuuden viikon päähän historiallisista vaaleista, niin että vastapelurisi ovat pelin suhteen poissaolevia, painostettuja, häirittyjä ja kiireisiä.

Sääntö 2. Riisu yleisö aseista pelolla, varoita heitä maailmanlaajuisen finanssisysteemin romahduksesta ja maailman vaipumisesta vakavaan lamaan. Kontrolloi mediaa riittävästi voidaksesi varmistaa ettei yleisö huomaa, että tämä lunnaidenmaksu velkaannuttaa heidät sukupolviksi, ottaen heiltä triljoonia dollareita, jotka he ovat työllään ansainneet ja jotka heillä on oikeus pitää itsellään.

Sääntö 3. Kontrolloi pelikenttää ja aseta säännöt, piiloudu yleisöltä ja suurelta osalta kongressia paljastamatta kuka vetelee naruista, kommunikoi yleisön kanssa "vuodoilla" median sisäpiiriläisille, vältä kaikkia avoimia kuulemisia. Kommunikoi kongressin kanssa salaisten puhelinkonferenssien välityksellä aiheuttaen poliittista ahdistuta keskustelemalla kaikkien poliittisten puolueiden kanssa erikseen. Kohtele kongressin jäseniä alentuvasti kertomalla, että asia on niin monimutkainen, että heidän tulee tukeutua muutamiin sisäpiiriläisiin, jotka ”todella tietävät mitä on tekeillä”.

Sääntö 4. Ohjaile ihmisten huomiota ja pidä ihmiset hämmentyneinä. Hallitse uutta ajanjaksoa, niin ettei hallituksella ja yleisöllä ole aikaa tutkia kuka tuhosi pankkijärjestelmän, joka palveli Amerikkaa 60-vuotta aina 1920-luvun finanssikriisistä lähtien.

Sääntö 5. Pidä aina mielessäsi, että tavoite on pitää voitot muutamilla ja jakaa häviöt kaikkien muiden kesken.

Menneiden vuosien aikana Wallstreetin pelimestarit ovat pitäneet biljoonia dollareita voittoja ja syytäneet häviönsä veronmaksajien harteille. Kun tämänkertainen lunnaidenmaksu on suoritettu, uusi ahneuspeli alkaa."


(käännös on minuutille 2:22 asti, henkilö jatkaa vielä ratkaisujen esittämisella, joita en tässä postauksessani käsittele)

Ei kommentteja: