perjantai 31. lokakuuta 2008

EILISTEN A-TALK "VELJIEN" TUEKSIKansallismielinen perussuomalainen ajaa hallittua mahanmuuttoa ja vastustaa monikultturismia sekä uussuomalaisten ghettoutumista.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Suomi pitää ovensa auki maahanmuuttajille, MUTTA, vastaanottaa tulijoita vieraista kulttuureista hallitusti, eli sen verran ja siinä tahdissa, että kukin maahanmuuttaja pystytään kotouttaamaan suomalaisyhteisöön niin perusteellisesti, että tulijan oma kulttuuri häviää vähemmistöedustuksensa ansiosta suomalaiskulttuurin seassa.

Kansallismielinen perussuomalainen vastustaa ajatusta Suomesta monikulttuurisena valtiona; valtiona jonka säännöstö joustaa maailman eri kolkista tulleiden ihmisten tapojen, lakien ja uskontojen suhteen (esimerkkinä paljon puhuttu oma uimahallivuoro musliminaisille tai ympärileikkauksen salliminen) kuin myös sitä, että Suomeen nousisi ns. chinatowneja ... Mac Donaldseja, bensa-asemia, kouluja ja kaupunginosia, joissa kukaan ei puhu muuta kuin Espanjaa – täälläpäin (toisin kuin Kaliforniassa) kieli vaan olisi somali.

Kansallismielinen perussuomalainen ARVOSTAA ja PUOLUSTAA omaa kulttuuriaan ymmärtäen, että suomalainen hyvinvointi ja turvallisuus on syntynyt ja säilyy vain ja ainoastaan suomalaisen kulttuurin ansiosta: Suomalainen hyvinvointi ei ole taivaasta epäoikeudenmukaisesti pudotettu valmis paketti, joka pitää jakaa kaikkien pakettia vaille jääneiden kansojen kanssa. Suomalainen hyvinvointi on rakennettu satojen vuosien ajan tunnollisesti vaalituilla arvoilla ja tavoilla jotka tuottavat suotuisaa satoa, arvoilla ja tavoilla joita ”sadotta” jääneet kansat eivät ole halunneet tai osanneet omien (valitettavasti hyvinvoinnin kannalta kehittymättömimpien) tapojensa sijaan vaalia.

Kansallismielinen perussuomalainen VAATII, että maahanmuuttaja, joka haluaa jakaa suomalaisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden alkuperäissuomalaisten kanssa tasa-arvoisessa asemassa ymmärtää ja hyväksyy sen tosiasian, että maahanmuuttajan on luovuttava omasta kulttuuristaan (jolla ei ollut samoja hyvinvointiin tarvittavia ominaisuuksia) ja omaksuttava suomalainen kulttuuri.

Toisin sanoen kansallismielinen perussuomalainen EI vastusta maahanmuuttoa EIKÄ ole (ainakaan pääsääntöisesti) rasisti - väri itsessään ei siis ole ongelma, vaan vieras kulttuuri, jota väri monissa tapauksissa edustaa - mutta VASTUSTAA maahanmuuttajien rypäleasuttamista ja kaikkinaisia maahanmuuttajien omia kulttuureja vaalivia ryhmittymiä, vaatimuksia - ja tukiprojekteja, jotka estävät vieraan kulttuurin tukahduttamisen ja korvaamisen suomalaisella kulttuurilla.

Huomioitakoon myös, että kansallismielinen perussuomalainen EI vastusta Suomen rajojen ulkopuolella harjoitettuja vieraita kulttuureita – päinvastoin - eikä halua tulla amerikkalaisten tapaan oman kulttuurinsa tai uskontonsa tyrkyttäjäksi missään muussa maailman maassa asuvalle kansalle.

Kansallismielinen perussuomalainen EI KOE, EIKÄ USKO tarvitsevansa uussuomalaisia (työperäistä maahanmuuttoa kehitysmaista) – ei nyt eikä tulevaisuudessa, mutta havaitsee sen tosiasian, että moni kehitysmaan kansalainen kokee tarvitsevansa suomalaisten itselleen rakentamaa hyvinvointia ja näin ollen tulijoita on, ja harkintaa ja hallintaa tulijoiden suhteen on harjoitettava.

Mitä allekirjoittajaan henkilökohtaisesti tulee, kannatan – tietysti ja ehdottomasti - monikultturismin ja ghettoutumisen vastustamista, mutten valitettavasti usko, että monikultturismiyhteiskunnan jo käynnistynyt ja väistämätön muodostuminen pysähtyy ilman lähestulkoon totaalista maahanmuuton estämistä - tyypillinen maahanmuuttajamateriaali kun ei ymmärrä, tai ainakaan pysty ylpeydeltään tunnustamaan, että suomalainen kulttuuri on suomalaisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden avain ja ehto. Sen sijaan maahanmuuttaja vaatii – kuten eilisessä A-talkissa kävi ilmi - että me (alkuperäissuomalaiset) kunnioittaisimme ja arvostaisimme heidän tapojaan ja uskontoaan… Absurdia - joko ymmärtämätöntä tai äärimmäisen röyhkeää.
Kansallismielinen perussuomalainen on prototyyppi ihmisestä, jonka ajatukset ja toimet yhdessä riittävän ajan kanssa tuottavat suomalaisen yhteiskunnan. Globalisaatiosyleilijän ajatukset, toimet ja aika tuottavat jotain aivan muuta. Kansainvälisyys on sana, joka väännetään nykyisen onnellisuus-kauneus-vauraus propagandan avulla ilmaisemaan turvallisuutta ja hyvinvointia ja ehkä se joillekin, jossain määrin kyseisiä arvoja ilmaiseekin, mutta samoin kuin vaikkapa suomalainen avioliitto eroaa somalialaisesta avioliitosta, niin myös se turvallisuus ja hyvinvointi johon suomalaiset ovat tottuneet eroaa kansainvälisestä turvallisuuskäsitteestä. Suomalaisen kulttuurin (arvojen, tapojen, sääntöjen ja uskonnon) antaessa tilaa vieraille kulttuureille, se antaa tilaa hyvinvoinnin ja turvallisuuden vähenemiselle.

Ei kommentteja: