lauantai 31. lokakuuta 2009

OLENKO HERÄNNYT VAI SEONNUT?


Miten Rockefellerit uudelleen rakensivat naiset.

Henry Makow Tri.
lähde: http://www.savethemales.ca/001904.html

Feminismi on loistava esimerkki siitä miten Rockefellereiden megakartelli käyttää massamedian (ts. propagandan) valtavaa voimaa kontrolloidakseen yhteiskuntaa.

Lyhyessä neljässäkymmenessä vuodessa naiset ovat menettäneet kosketuksen luonnollisiin rakkaudellisiin vaistoihinsa. Tämän seurauksena perheet ovat sekasorrossa, seksuaalinen mädännäisyys rehottaa ja syntyvyys on romahtanut.

Jatkan Rockefellerien roolista enemmän, mutta ensin, meidän on huomioitava että naiselle rakkaus on vaistonvaraisesti itsensä uhraamisen teko.

Hän antaa itsensä miehelleen ja lapsilleen ja saa tyydytyksen nähdessään näiden menestyvän, ja saadessaan heiltä vastarakkautta, kunnioitusta ja kiitollisuutta.

Nainen suorittaa tämän äärimmäisen uhrinsa vain yhdelle miehelle, joka arvostaa häntä ja elättää perheensä. Miehet vaistomaisesti haluavat täyttää tämän vastuun. Tämä on heteroseksuaalisen liiton (ts. avioliiton) ydin; naisvoima vaihtotavarana miesvoimaan, joka ilmaistaan rakkautena. Sukupuoliyhteys on tämän eksklusiivisen yhteyden symboli. Avioliitto ja perhe ei sovi kaikille, mutta se on luonnollinen tie suurimmalle osalle meistä.

Feminismi on valmentanut naiset vastustamaan tätä mallia ”vanhanaikaisena ja sortavana stereotypiana” vaikka se myötäilee heidän luonnollisia vaistojaan.


Kirjoittaja Britanniasta raportoi kuulemastaan kahden naisen keskustelusta:

”Kaikki miehet ovat nykyään hyödyttömiä” toinen sanoi. ”Aivan” vastasi toinen. ”Ongelma on se etteivät he ole yltäneet feminismin vaatimuksiin. He eivät tajua, että me tarvitsemme miehekkäämpiä miehiä, sen sijaan, että he vain jänistävät tiehensä”.

Tämäkö on heidän logiikkaansa? Jos naiset ovat vähemmän naisellisia, niin miehet muuttuvat miehekkäämmiksi? Miehiä ei ole suunniteltu naisten kanssa tappeluun. He tarvitsevat varmuuden naisen myötämielisyydestä ja uskosta mieheen. Kun naiset jatkuvasti haastavat miehet, nämä tosiaankin ”jänistävät tiehensä” avioliitosta ja perheestä.

Nyt kun rakkaus ja avioliitto on ”häpäisty”, naisilla ei ole muuta antaa rakkautta saadakseen kuin seksi. Siksi monet naisista ovat luonnottoman pakkomielteisiä ulkonäöstään ja rassukkamaisesti jakelevat kehojaan kaikille ja kaikenlaiseen.

Pysyvä rakkaus ei perustu naisen seksuaaliseen viehätysvoimaan, tai luonteeseen tai saavutuksiin. Loppujenlopuksi se perustuu itsensä uhraamiselle. Me rakastamme niitä, jotka rakastavat meitä.

Isovimman välikommentti: Sana salaliittoteoria ja kaikki kyseiseen suuntaan vihjaava, sekä kyseiseen suuntaan vihjaavat, ovat saaneet monien silmissä siinä määrin, sanoisinko ”luuserileiman”, että koen aiheelliseksi heti näin kirjoituksen alussa avustaa epäilevää lukijaa ohi karikon, huomioimalla, että naisen olemassaolon tarkoituksen muutokset ovat olleet niin nopeita, systemaattisia, globaaleja ja yhteiskuntarakennetta uudelleenmuovaavia, että on lähes yhtä absurdia väittää etteikö takana olisi selkeä suunnitelma, kuin uskoa hallitsemattomaan ja sattumanvaraiseen alkuräjähdykseen ilman Luojaa. Korvatkaamme tämän kirjoituksen salaliittoteoriatunnelma myönteisellä termillä ”yhteiskunnallinen kehityssuunnitelma” jotta myös ajanhermolla elävien vaimojen nöyrät mieslukijat uskaltautuisivat tarkastelemaan ”kehityksen” taustoja ja tulosta. Onko tulos hyvä? Jos ei, niin miksi media ja sen luoma yleinen mielipide edelleen johdattelee ihmiskuntaa kohti samaa rappeuttavaa käyttäytymismallia, elleivät median hallitsijat koe nimenomaan näin saavuttavansa haluamansa - tässä tapauksessa kutakin sekä yksilöllisesti että yhteiskuntarakenteellisesti koskettavan tuhon?
Tämän kirjoituksen sävyyn itse riittävän uskonnollisena henkilönä näen tapahtumissa syntiinlankeemusnäytelmän, eli paholaisen suunnitelman toisinnon: nainen viekoitellaan kohti ns. ”edistystä”, mies - kokonaisuuden puoliskona - ei voi muuta kuin muuttua perässä ja seurauksena on ihmiskunnan psyykkinen ja fyysinen orjuus.
Edellisen lausuntoni jatkumona varoitettakoon skeptistä lukijaa vielä artikkeliin myöhemmin pomppaavista sanoista Saatana, satanismi ja illuminati ja kysyttäköön miksi on verrattain täysijärkistä uskoa Jumalaan ja hyväksyä se tosiaasia, että ihmiset (monet tässä ajassa mahtavat ja usein nimeltä mainitut) tekevät aktiivisesti työtä Hänen hyväkseen, mutta lähestulkoon henkisesti sairasta uskoa Saatanan vastaavanlaiseen olemassa oloon ja henkilöihin (varsinkin nimeltä mainittuihin), jotka aktiivisesti pyrkivät täyttämään oman herransa tarkoitusperät? Miksi on helppoa uskoa, että Jumala toimii valossa ja haluaa absoluuttista hyvää, rakkautta, vapautta ja hyvinvointia, mutta vaikea uskoa, että Saatana (Jumalan vihollisena ja vastakohtana) toimii hämärissä ja haluaa rakkauden loppumista, orjuutta ja kurjuutta? Miksi on ilmiselvää, että suhteellisen pienet (verrattuna globaaliin suunnitelmaan) rikokset (perheväkivalta, ryöstöt, raiskaukset ja murhat) tehdään salassa, mutta vaikea uskoa että Saatana toimisi salaisesti, suunnitelmallisesti ja kuvaillun luontonsa mukaisesti?

LAAJEMPI KUVA: KESKUSPANKKIIRIT

Koska ihmiset eivät pysty identifioimaan tekijää, tekotapoja eivätkä motiivia he eivät tajua, että feminismi on massojen mielipiteenmuokkausta.

Bette Midlerin elokuvien ja ”America: From Freedom to Fascism;in” tuottaja Aaron Russo tunnisti hiljattain kaikki kolme - tekijän, tekotavan ja motiivin - ja vahvisti sen mitä olen sanonut.

Nicholas Rockefeller kertoi Russolle, yrittäessään värvätä tätä CFR:ään, että hallinnoimalla massamediaa hänen perhesäätiönsä toteutti naisten vapautuksen osana pitkäaikaissuunnitelmaa orjuuttaa ihmiskunta. Hän myönsi, että he haluavat ”murtaa” meidät. Googlatkaa ”Rockefeller Foundation” ja Women’s Studies” ja saatte puolimiljoonaa viitettä.

Perheen tuhoaminen on feminismin kätketty tavoite, sillä perhe sotkee valtion pyrkimyksen aivopestä nuoret. Kaupanpäälliseksi saadaan väestökato ja verokannan laajeneminen. Miesten syrjäyttäminen perheenelättäjän tehtävästä niinikään epävakauttaa perhettä.

Ymmärtääkseen maailman todellisen tilan, ihminen tarvitsee ravisuttavan ajatusmaailman muutoksen. Rockefellerit ovat osa yksityistä keskuspankkikartellia, joka kontrolloi mediaa, puolustusta, lääketeollisuutta ja muita kartelleja. He ovat perustamassa maailmanlaajuista poliisivaltiota (”maailman hallitusta”) suojellakseen lainan- ja vaurauden monopoliaan, käyttäen keppihevosenaan valheellista 9-11 iskua ja loputonta sotaa. Rockefellerin ja Russon näitä asioita koskeva keskustelu käytiin vuosi ennen 9-11:sta.

Runoilija Charles Peguyn sanoin: ”Kaikki alkaa uskosta ja päättyy politiikkaan”. Pankkikartelli tarvitsee filosofian millä oikeuttaa ihmiskunnan kahlitsemisen. Filosofia on Satanismi. Kartelli kontrolloi maailmaa okkulttisten yhteisöjen verkoston kautta, jotka ovat kytköksissä Vapaamuurareihin, Kommunismiin, Vatikaaniin ja järjestäytyneeseen Juutalaisuuteen (Bnai Birth, ADL, AJC, Zionism). Korkein okkultistinen arvo tunnetaan Illuminatina.

Moderni länsimäinen kulttuuri on Vapaamuurarinen. Se pohjautuu Luciferismille. Vapaamuurarius opettaa, että Jumalan sijaan ihminen määrittelee todellisuuden. (Ymmärrettävästikin heidän on kumottava luonnon ja hengellisyyden lait ollakseen vakuuttavia omassa hallinnassaan). He ovat havainneet ihmiset vaatimattomiksi ja taipuisiksi olennoiksi, jotka mieluummin uskovat siihen mitä heille kerrotaan, kuin luottavat omaan järkeensä ja havaintoihinsa. Tästä syystä media ajaa menestyksekkäästi vaikkapa homoseksuaalisia arvoja, jotka ovat ristiriidassa luonnollisten vaistojemme kanssa.

MEDIA NUJERTAA RAKKAUDEN

Mielipiteenmuokkaukseen ja sosiaaliseen kontrolliin, joiden perimmäinen tarkoitus on orjuus, käytetään massamedian jokaista osa-aluetta (elokuvat, TV, lehdet, musiikki, mainokset, uutiset). Kommunistisen Venäjän ja tämän päivän Amerikan tapahtumilla on yhteys. Molemmissa tapauksissa keskuspankkikartelli puolustaa totalitääristä hallintaansa. Massamedian tehtävä on harhauttaa meidät näkemästä kaikkea tätä, samoin kuin lähestyvää Iranin sotaa ja Pohjois-Amerikan Unionin luomista. Tällä hetkellä meteliä harhautusmielessä pidetään globaalista ilmastonlämpenemisestä.

Tuhotakseen perheet media on saanut naiset uskomaan etteivät he voi luottaa heteroseksuaaliseen liittoon.

Myrna Blyth toimi Ladies Home Journal:in päätoimittajana vuodesta 1981 vuoteen 2002. Kirjassaan "Spin Sisters" (2004) hän sanoo median myyneen naisille ”uran aivan samankaltaisella rummutuksella kuin se aikoinaan myi heidän äideilleen ajatuksen Iloisesta perheenemännästä”.

Illuminati on nakertanut naisten luonnollisen rakkauden vaiston hokemalla seuraavia mantroja:


Heroine

1. Miehiin ei voi enää luottaa. Käyttäen Lifetime Network:iä esimerkkinään Blyth tiivisti ”kaikki miehet ovat 1) uskottomia rottia 2) hyväksikäyttäviä hirviöitä 3) valehtelevia vätyksiä, tai 4) kaikkea edellistä. Naiset sen sijaan ovat … timantinkovia suorittajia, jotka menestyvät siitäkin huolimatta, että luolamiehet haluavat estää heidän etenemisensä”.
2. Naiset ovat sukupuolensa vuoksi uhreja. Blyth sanoo median julistavan ”äänekkäästi ja selvästi yhtä sanomaa. Koska olemme naisia, tulemme aina olemaan uhreja, yksityisessä elämässämme, työssämme ja koko yhteiskunnassa”. Niinpä naisilla täytyy olla arvostelukykyä ja oikeutuksentuntoa ojentaa ja kapinoida. Samaa taktiikkaa käytettiin juutalaisten, mustien, työläisten ja homoseksuaalien manipulointiin.
3. Naisten tulee olla itsekkäitä. ”Vapaus ja narsismi ovat sulautuneet yhteen” Blyth sanoo. Vapa-aika tarkoittaa nyt ”aikaa itselle, vietettynä yksin tai kenties tyttökaverin kanssa, mutta ehdottomasti ilman puolisoa ja lapsia … Loputtomat artikkelit saarnaavat uutta feminismin evankeliumia, jonka mukaan itsensä hemmottelu on tärkeä osa hyvinvointia ja toimivaa naiseutta”.
4. Seksin ei tarvitse rajoittua rakkauteen ja avioliittoon. Lehdet kuten Glamour ja Cosmopolitan kannustavat nuoria naisia seksuaaliseen kanssakäymiseen ensimmäisillä treffeillä”, ”katselemaan miehiä estoitta” ja olemaan atleetteja sängyssä. Puhetta avioliitosta ja perheestä, lehdistä ei löydy. Tämänkaltaiset naiset eivät voi luottaa mieheen tarpeeksi, antautuakseen rakkaudessa.
5. Itsensä toteuttaminen tapahtuu uramenestyksen, ei aviomiehen ja lasten kautta. ”Naisen saama sosiaalinen tunnustus kodin ulkopuolella tehdystä ansiotyöstä on ratkaiseva tekijä siinä kuinka arvokkaaksi hän itse itsensä kokee” Betty Friedan kiteyttää. Itse asiassa ”suurin osa töistä ja työpaikoista on perin arkipäiväisiä ja tavallisia” Blyth huomauttaa.
(En sano etteivätkö naiset saa käydä töissä, sanon vain, että ansiotyön ei pitäisi mennä perheiden edelle, jos he perheen haluavat).

Näin ollen monet naiset ovat skitsofreenisia kamppaillessaan luonnollisten vaistojensa ja median luoman naiskuvan jatkuvassa houkutuksessa. Hävitystä – särkyneitä perheitä ja toimintahäiriöisiä yksilöitä – näkyy kaikkialla.

Samaan aikaan Playboy Magazine ja vastaavat julkaisut kohdistavat samanlaisen sanoman miehille. Saadakseen seksiä ei tarvitse avioitua. Avioliitto ja lapset ovat tylsiä.

JOHTOPÄÄTÖS

Median jatkuva rummutus on aivopesua. Keskuspankkikartelli on totaalisesti kaatanut yhteiskunnan käyttämällä saatanallisia kultteja, ensisijaisena aseenaan Vapaamuurariutta. Monet vapaamuurarit eivät tiedä totuutta, mutta massamedian omistajat varmasti sen tietävät.

Sanoimme ennen ”amerikkalaisuus on äitiyttä ja omenapiirakkaa”. Ainoastaan satansmi voi vetää äitiyden lokaan. Sen sijaan, että feminismi olisi voimauttanut naiset, se on tehnyt monista sukupuolettomia. Se on ryöstänyt naisilta turvallisen ja kunnioitetun roolin ja alentanut heidät seksiobjekteiksi ja korvattavaksi työvoimaksi.

Luciferistit kannattavat kapinaa sillä he vastustavat sitä mikä on luonnollista ja onnellisuuteen johtavaa. Kuten esikuvansa, Lucifer, hekin haluavat leikkiä Jumalaa.

Jumalan rakkauden voi nähdä naisen omistautumisessa miehelleen ja lapsilleen. Niinpä pankkiirien on tuhottava se.



1 kommentti:

Lars Osterman kirjoitti...

Hyvä nähdä tämä kotimaisella..olen lukenut nämä aina englanniksi..

;-)