tiistai 18. maaliskuuta 2008

OSA 3 VALTIOIDEN LOPPU - EU:n VALLANKAAPPAUS & LISSABONIN SOPIMUS

Jatko-osa suomenkieliselle videoyhteenvedolle (katso kaksi edellistä kirjoitusta ja videolinkki, ESITELMÄ KULKEE NURINKURISESTI ALHAALTA YLÖS, ALOITA OSASTA 1)

Uusi maailman järjestys

Presidentti George H.W. Bush: ”Meillä on todellinen mahdollisuus luoda uusi maailman järjestys, järjestys, missä suurenmoinen YK voi käyttää rauhan säilyttävää rooliaan toteuttaakseen YK:n perustajien lupauksen ja vision”

Rudolph Giuliani: ”Yhteys Yhdistyneiden Kansakuntien, New Yorkin kaupungin ja Rockefeller säätiön välillä on selvä”.

* Dokumenttivideopätkä YK lähettilään päivällisiltä osa 1:
”Yhdistyneiden kansakuntien 50-vuotispäivän kynnyksellä on tärkeää huomioida enemmän kuin pelkät tapahtumat. Rockefeller-perhe oli YK:n alkuvuosien idealismin ruumiillistuma. John D. Rockefeller Jr. lahjoitti YK:lle 8,5 miljoonan dollarin arvoisen tontin New Yorkista. Rockefeller perheen lahja muutti historian suunnan ja toi Yhdistyneet Kansakunnat New Yorkiin. Se oli lahja, joka antoi sekä käytännöllistä, että moraalista tukea nuorelle YK:lle, jotta se voisi menestyä siinä, missä lailliset kansakunnat olivat epäonnistuneet”.

* Dokumenttivideopätkä YK lähettilään päivällisiltä osa 2:
”Eikä Rockefeller perheen sitoutuminen Yhdistyneille Kansakunnille tämän erikoislaatuisen lahjan myötä loppunut, vaan se jatkuu nykypäivään asti.”

Kongressiedustaja, Ron Paul:
”Presidentti Bush sanoi, että uusi maailman järjestys on nyt vireillä, ja se on se minkä parissa he työskentelevät. YK on osa sitä hallitusta ja juuri tällä hetkellä he tekevät merkittävää työtä luodakseen Pohjois-Amerikan unionin. Washingtonissa on paljon ihmisiä, jotka eivät juurikaan välitä rajoistamme, heillä on filosofinen uskomus ettei kansallinen itsemääräämisoikeus ole tärkeää”

mainittua:
* Afrikan unioni, Asian unioni, Pohjois-Amerikan unioni
* Euro-Lat
* Amero; euroa vastaava rahayksikkö, joka yhdistäisi USA:n, Kanadan ja Mexicon. Avoimet rajat, sama raha, ei kansan, eikä kongressin äänestystä.

Yhdistyneiden Kansakuntien globaalistit perustajat ymmärsivät, että siirtyminen suoraan globaaliin hallitukseen oli taktisesti mahdotonta, kun taas kansallisvaltioiden asteittainen itsenäisyyden poistaminen kansainvälisten sopimusten avulla on osoittautunut onnistuneeksi taktikoinniksi.


Euroopan Unioni katsoo Eurooppaa alueina, kuten kehitys ja kalastus jne. ja odotettavissa on, että politiikka tulee myötäilemään enemmän ja enemmän erilaisia tuotantoalueita kuin kansoja.

Maailman federalistinen järjestö (WFA) on yksi suurimpia organisaatioita, joka avoimesti tukee ”maailman hallitusta”. Määräajoin WFA jakaa maailman-hallitus-palkinnon jollekulle tavoitetta edistäneelle yksilölle. Entinen CBS uutisankkuri Walter Cronkite on palkinnon saajien joukossa.
Walter Cronkite:
”Tänään meidän tulee kehittää liittovaltiollisia rakenteita maailmanlaajuisesti. Voidaksemme suoriutua maailman ongelmista me tarvitsemme läpimenevän systeemin maailman laille; demokraattisen maailmanliitto hallituksen.”
Hillary Clinton onnitteli Cronkitea, todeten, "me taistelemme sen eteen miten asiat voisivat olla".

Me ihmiset haluaisimme ajatella ettei historia toista itseään, mutta niin on aina tapahtunut ja kun valta keskittyy muutamien käsiin, kansa tulee kärsimään.
Kansa motivoituu eri asioista kuin eliitti, ihmiset haluavat ruokkia lapsensa, heidän päätöksensä perustuvat jokapäiväisiin realiteetteihin, toisin kuin päättäjien, joille arki on täysin tuntematonta.

Entinen Saksan presidentti Roman Herzog 14.01.2007:
”Suurin osa ihmisistä suhtautuu pohjimmiltaan myönteisesti Euroopan yhdistymiseen, mutta samanaikaisesti heillä on koko ajan kasvava tunne, että jotain on menossa vikaan, että kehitteillä on läpinäkymätön, monimutkainen, juonikas mammutti-instituutio, sivussa todellisista ongelmista ja kansallisista perinteistä, anastaen koko ajan enemmän toimivaltaa ja vallan alueita; niin, että demokraattinen kontrollijärjestelmä on kaatumassa; lyhyesti sanottuna, tämä ei voi jatkua.”
3 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Kiitos hyvästä selostuksestasi, joka on kuin todeksi muuttunut painajainen. Eurooppaa ollaan muuttamassa Neuvostoliitoksi, ilman kärjistämistä ilmaistuna. Toivon, että tulevaisuudessa jatkat Lissabonin sopimuksen etenemisestä raportointia. Säilytä myös asiallinen ja vakavahenkinen kirjoitustyyli. Se on vaikutukseltaan tehokkain.

Anonyymi kirjoitti...

Jatka samaan malliin mukava lukea kirjoituksiasi. Tosiaan, vaikuttaa pahalta. Tiedotusvälineistä en ainakaan itse nähnyt mitään ko. sopimuksesta ennenkuin se hyväksyttiin. Jotain on tekeillä....

isovimma kirjoitti...

Kiitos mielenkiinnosta ja kommentoinnista!