tiistai 27. huhtikuuta 2010

Suosittelen luettavaksi:


John Coleman: ”One World Order Socialist Dictatorship”:

http://www.scribd.com/doc/7721003/John-Coleman-One-World-Socialist-Dictatorship

Monet esitetyistä tavoitteista ovat toteutuneet ja eliitin suunnitelma etenee. Maamme - suunnitelmaan nähden verrattain vähäiset - johtajatkin tekevät parhaansa näiden visioiden eteen. APUA!

3 kommenttia:

misterjukka kirjoitti...

Huudat apua, mutta keneltä kuvittelet sitä saavasi?? UFOILTAKO?

itse on puukkoon ja puntariin tartuttava mikäli aikoo saada todellista apua.

isovimma kirjoitti...

Asiaa puhut – eihän tämä blogikirjoittelu ole muuta kuin omien hermojen tuulettelua, kadulle vähintään pitäisi lähteä, että jotain todellista tapahtuisi. Juutalaisen Harold Rosenthalin sanoin:
” Toistaiseksi olemme pelastuneet miekalta, ainoan vastaiskunne oltua muutama huonomaineinen aikakauslehti tai pienilevikkinen kirjanen. Niiden musteella ei ole tarpeeksi voimaa meitä vastaan. Mutta elämme jatkuvassa pelossa, että nyt pelkästään kirjoittelevat saattavat avata silmiänsä ja oivaltaa etteivät kynät ja sanat riitä muutoksen aikaansaamiseksi.
Historia on kirjoitettu verellä, ei musteella. Mikään kirje, pääkirjoitus tai kirja ei ole koskaan saanut ihmisiä järjestäytymään tai lopettanut hirmuvaltaa. Me ymmärrämme tämän ja propagoimme jatkuvasti ihmisiä kirjoittamaa kirjeitä presidentille kongressille ja paikallismedialle.
Olemme turvassa - edelleen hyväksikäyttämään, pelottelemaan, riistämään ja johdattamaan valkoista amerikkalaista harhaan, niin kauan kuin he ahkeroivat illuusion parissa uskoen, että suurta yleisöä voidaan kouluttaa painetun materiaalin välityksellä. Mutta piru meidät paratkoon sinä päivänä kun he oivaltavat aherruksensa turhuuden, laskevat kynänsä ja tarttuvat miekkaan.”

القمر السعودى kirjoitti...

مؤسسة المنزل المثالي
شركة كشف تسربات المياه بالرياض
شركة كشف تسربات المياه بجدة
شركة كشف تسربات المياه بالظهران
شركة كشف تسربات المياه بسيهات
شركة كشف تسربات المياه بعنك